objavljeno: 18.10.2010

Vjenčanje poznatih: Ivanka Trump i Jared Kushner

Vjenčanje poznatih: Ivanka Trump i Jared Kushner
"Prekrasna kćer biznismena Donalda Trumpa, Ivanka Trump i Jared Kushner uplovili su u bračne vode u Trumpovu golf klubu u Bedminsteru u New Jerseyju."

Prekrasna kćer biznismena Donalda Trumpa, Ivanka Trump i Jared Kushner uplovili su u bračne vode u Trumpovu golf klubu u Bedminsteru u New Jerseyju u nedjelju, 25. listopada 2009. godine.

Mladi i sretni par je u roku tri mjeseca uspio organizirati vjenčanje iz snova, a lijepa mladenka se do oltara prošetala u raskošnoj i po mjeri izrađenoj čipkastoj snježno bijeloj vjenčanici Vere Wang inspiriranoj Grace Kelly. Mladoženja je nosio klasično crno odijelo Brioni. Ivanka je na glavi imala tijaru vrijednu 45.000 dolara koja je pridržavala veo, naušnice od 130.000 dolara, a narukvicu u art deco stilu vrijednu 90.000 dolara. Vesela mladenka je svim gostima kreirala posebnu liniju Havaianas japanki, a majci Ivani i djeverušama posebno je ukrasila Swarovski kristalima. Djeveruše su bile obučene u haljine Caroline Herrere, a sve su se okitile nakitom iz Ivankine kolekcije koju je potpisala za Dynamic Diamond.

- Vjenčanje je bilo predivno i to je dan koji ću zauvijek pamtiti. Ivanka i Jared su zaista predivan par - rekao je nakon vjenčanja Donald Trump, a svjetski poznati poduzetnik bio je kratak i jasan tijekom zdravice: - Budite sretni i uživajte u životu!.

Jedni od najpoznatijih mladenaca u vezi su od 2007., a zaručili su se 15. srpnja 2009. godine što je Ivanka obznanila putem Twittera kada je dan kasnije napisala: - Sinoć sam se zaručila... iskreno to je bio najsretniji dan u mom životu".


Oboje su rođeni sa zlatnom žlicom u ustima, završili su najbolje škole i zaposleni su na vodećim mjestima u obiteljskim poslovnim carstvima. Kći milijardera potpredsjednica je očeve tvrtke za nekretnine i vlasnica je tvrtke Ivanka Trump Collection koja se bavi dizajnom i izradom nakita te je voditeljica u emisiji "Celebrity Apprentice". Ivanka (27) je za vrijeme organizacije vjenčanja napisala i knjigu 'The Trump Card: Playing to Win in Work and Life' u njoj nudi praktične savjete mladim ženama kako uspjeti u profesionalnom svijetu. Jared Kushner (28) također dolazi iz bogate obitelji te je vrlo uspješan poduzetnik. Izdavač je The New York Observera i upravlja obiteljskom tvrtkom Kushner Companies koja se bavi prodajom nekretnina.

Mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, ali sretni par je sve zle misli o spajanju uglednih obitelji zbog boljeg poslovanja odagnao kad je Ivanka prešla na judaizam što su potvrdili kada je svadbenom slavlju prethodio tradicionalni židovski obred za vjenčanje. Ceremoniju je vodio ortodoksni rabin Haskel Lookstein.

Sretnom događaju prisustvovalo je više od 500 uzvanika, među kojima je bio i bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani, bivši guverner New Jerseyja Jim McGreevey, glumci Emmy Rossum, Russell Crowe, Natalie Portman te televizijski voditelji Barbara Walters i Regis Philbin, koji je goste razveselio otpjevavši pjesmu.

Presretni mladenci proveli su cijelu večer na plesnom podiju, a za bračno putovanje odlučili su se za Afriku.