objavljeno: 03.08.2017

Najgore navike za svaki horoskopski znak

Najgore navike za svaki horoskopski znak
"Svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i mane. Znate li svoje? Možda niste ni svjesni. Otkrivamo najgore navike za pojedini horoskopski znak. "

Horoskopski znak možete koristiti kao alat kako biste otkrili određene aspekte svoje osobnosti. Iako ne postoje pojedine karakteristike i značajke za svakoga, no ipak su naznake za sve ljude rođene u pojedinom horoskopskom znaku.

Mjesečni horoskop

Te osobine mogu pomoći otkriti kakva ste osoba, s kojim ljudima tj. horoskopskim znakovima se najbolje slažete ili koji vas jednostavno ne mogu smisliti. One su također odličan način za otkriti nedostatke u osobnosti. Donosimo pregled najgorih navika za svaki horoskopski znak. Samo nemojte na ovo gledati kao nešto negativno, već kao doza realnosti koju otkrivamo kako biste mogli poraditi na sebi i biti bolja osoba.

Ovan

 • Želite najbolje i iako nema ništa loše u tome to želite odmah. Mrzite čekanje i da se stvari razviju ili dogode, a ponekad kada previše želite zna biti jako frustrirajuće za vas, ali i ljude oko vas.

Bik

 • Bikovi vole kada su lijepe i dobre stvari oko vas, ali ponekad to što volite materijalističke stvari može vas pretvoriti u sakupljača iliti Beru rakuna. To nikako nije dobro za ljude s kojima se družite i koji moraju podnositi te vaše mušice.

Blizanci

 • Samo ime vam govori. Tako da imate dvije mane koje morate popraviti. Jedna je da volite pričati s ljudima koji baš i ne slušaju previše ili ne poštuju diskreciju. Druga je da sve volite odugovlačiti i rastezati u nedogled. Po Blizancima se sve može napraviti sutra.

Rak

 • Rakovi su odlični u vezana, ali ponekad znate biti previše zalijepljeni za osobu u vašem životu. Ponekad je to najbolji prijatelj, obitelj ili nova osoba koju ste tek upoznali. Imate potrebu biti sa svima do trenutka kada im postanete naporni.

Zaljubljeni par

Lav

 • Lavovi su sjajni, ali nažalost ne znaju jednu činjenicu o sebi – Lavovi traže potvrdu. Možda jesu kraljevi džungle i glasni su i sve, ali duboko u sebi neprestano traže potvrdu i žele da ih se cijeni.

Djevica

 • Djevice žele sve da im u životu bude savršeno. To naravno nije jednostavno postići.Djevice imaju problema sa delegiranjem poslova jer smatraju da nikada neće biti dobro napravljeno dok to sami ne naprave.

Vaga

 • Vage važu svaku odluku i neodlučne su. Ponekad ta neodlučnost postoje naporna i tjera bliske ljude od vas.

Škorpion

 • Škorpioni znaju biti iznimno ljubomorni. Ponekad ta ljubomora preraste u aktivno traženje osvete. Ako se zamjerite Škorpionima budite svjesni da posljedice stižu.

Strijelac

 • Najbolja stvar kod Strijelaca je da su nevjerojatno iskreni. Ponekad ta iskrenost preraste u bezobrazluk. Iako svatko cijeni iskrenost, ponekad bi bilo dobro da koristite filter. Barem s vremena na vrijeme.

Jarac

 • Dajte Jarcima posla i posao će biti jako dobro odrađen. Jarci vole raditi i paze da sve bude savršeno. Naravno da sve to ima i svoju manu. Ponekad dan nema kraja. To je najgore ako imate Jarca (ne jarca) za šefa.

Vodenjak

 • Glavna osobina je da će staviti cijeli svijet ispred sebe. To nije toliki problem dok niste u vezi s Vodenjakom, zar ne? Razmislite. Većinom zapostave sami sebe.

Ribe

 • Ribe si znaju utuviti u glavu ideju o dobrom i zlu jer se nadaju boljem svijetu. Ponekad je bolje samo pustiti stvari kakvima jesu, a to je iznimno teško za ovaj horoskopski znak.