objavljeno: 17.04.2014

Pogreške koje znakovi rade u vezama

Pogreške koje znakovi rade u vezama
"Doznajte koje ste pogreške skloni raditi u vezi pa promislite možete li nešto promijeniti kako biste u budućnosti imali sretniji ljubavni život."

Prekid nikad nije lagan, a odgovornost uvijek leži na oba partnera. Iako raskid nije samo vaša krivica, doznajte koje ste pogreške skloni raditi u vezi pa promislite možete li nešto promijeniti kako biste u budućnosti imali sretniji ljubavni život.
 
Ovan

Ovnova samouvjerenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru s vremenom postaje velika smetnja. Ovnovi moraju poraditi na svom egoizmu i naučiti nekad i partnera staviti na prvo mjesto. Trebaju shvatiti da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije također znaju predstavljati problem u vezama, jer se drugima teško nositi s njihovim izljevima ljutnje.

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često se znaju zapustiti. Osjećaju se ugodno pa pretjeruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što zna biti neprivlačno. Nekad su previše lijeni za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova poslovična tvrdoglavost. Uistinu, Bikovi su skloni partneru dugo zamjerati pogreške i uporno započinjati iste svađe, što svakome s vremenom dosadi.

Blizanci

Blizanci su skloni flertu pa se partner uz njih može osjećati nesigurno. Ne odaju dojam stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba osjeća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promjenama mišljenja i raspoloženja također je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih Blizančevih lica izbiti na površinu.

Rak

Rakovi često već na početku veze postanu ovisni o partneru, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakoga će prestrašiti. Kad su u vezi, partner postane centar njihovog svijeta, zbog čega se često osjeća kao da ga guše. Uvredljiv je i osjetljiv pa ga je iznimno lako povrijediti. Ne voli započinjati nove stvari i upuštati se nove aktivnosti, stoga život s njim može lako ući u rutinu.

Lav

Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živjeti s osobom koja se vrijeđa na svaku sitnicu i koja je spremna danima ne pričati s partnerom zbog uvrijeđenosti. Sami sebi su na prvom mjestu, što s vremenom postane veliki problem. Ne znaju priznati pogrešku, a usto su skloni flertu pa se partner nekad s njima ne osjeća sigurno. 

Borba za prevlast

Djevica

Sramežljive i povučene Djevice teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna što uistinu osjećaju. Život s njima zna biti težak jer su suviše kritične i uvijek će svemu pronaći neku manu. Teže za savršenstvom, no ne shvaćaju da trebaju uživati u malim, običnim stvarima. Njihova opsjednutost čistoćom i zdravljem također zna biti vrlo naporna.

Vaga

Vagin ljubavni život zna biti kaotičan jer često bira pogrešne partnere, one kojima treba pomagati ili ih popravljati, što nije dobra osnova za vezu. Kad su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujuća je i njihova sklonost flertu. Ne vole svađe pa govore ono što partner želi čuti, što s vremenom može postati problem jer je iskrena komunikacija temelj svake uspješne veze.

Škorpion

Škorpioni uvijek idu na sve ili ništa pa s njima nije lako pratiti korak. U vezi postanu ljubomorni i posesivni pa nerijetko guše partnera. Osim toga, tajanstveni su pa voljena osoba uvijek ima osjećaj da im Škorpion nešto krije i da s njima nije potpuno iskren. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovito pretvore u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emocionalne manipulacije.

Strijelac

Strijelci su često neosjetljivi i nepažljivi pa povrijede partnera a da toga nisu ni svjesni. Žive za uzbuđenje i akciju, stoga im sve brzo dosadi. Partner osjeća da im stalno mora biti zanimljiv, što zna stvarati pritisak. Ono što je njegov najveći problem u vezama jest potreba da ima potpunu slobodu i samo svoj društveni život, što mnogim njegovim partnerima ne odgovara.

Jarac

Jarac je odsutan i distanciran dok ne stekne potpuno povjerenje u partnera, što je dugotrajan proces kojeg malo tko može dočekati. Partner lako postane frustriran što ne za pravu prirodu Jarčevih osjećaja. Nije lako živjeti s melankoličnom osobom koja se oko svega brine, a njegov pesimizam prenosi se i na okolinu. Nisu spontani i opterećeni su poslom pa život s njima zna postati monoton.

Vodenjak

Vodenjakova potreba za slobodom i inzistiranje na individualnosti mogu biti iscrpljujuće u vezama pa tako partner nekad ima osjećaj da su Vodenjaku svi važniji od njega. Bogati društveni život mnoge će partnere stvarati ljubomornima, što Vodenjak ne može shvatiti. U nekim slučajevima nedostatak intimnosti i romantike može dovesti do udaljavanja. Naime, voljena osoba uvijek zna što Vodenjak misli, ali nikad ne i što osjeća budući da izbjegava pričati o emocijama.

Ribe

Ribe žive u svom svijetu i često idealiziraju partnera, no njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s nesređenim osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju komplicirani ljubavni život, a zbog požrtvovne prirode spremne su mnogo toga otrpjeti, no partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

Preuzeto sa portala: osobnihoroskop.com