objavljeno: 19.03.2015

Vjenčanica idealna za svaki horoskopski znak

Vjenčanica idealna za svaki horoskopski znak
"Svaka mladenka ima svoju želju koju vjenčanicu želi nositi na dan iz snova. Svaki horoskopski znak ima svog favorita za model vjenčanice. Pogledajte koji je Vaš."

Svaki horoskopski znak ima svoj stil vjenčanice koji joj odgovara. Bilo da se radi o čipki, seksi sireni, klasičnoj bal haljini, pronađite svoj znak za haljinu za vjenčanje koja će Vas učiniti još ljepšom nego što ti jeste.

Ovan
Strasne i osjećajne, vi ste neustrašive u odabire modnih izbora. Odlučite se izazovnu i elegantnu A liniju sa slojevitom dugo-kratkom haljinom, V izrezom i tri frtalj rukavima.

Ovan vjenčanica

Bik
Jednostavni raskošni materijali zadovoljit će Vaše zemljane i osjećajne potrebe poput protkane čipke sa visokim prozirnim izrezom u stilu haljine.

Bik vjenčanica

Blizanci
Mladenka u znaku Blizanaca voli preokrenuti svoj izgled na sam dan vjenčanja. Probajte dva stila, a ako ne možete odlučiti koji Vam se više sviđa, probajte ih uklopiti u jedan.

Blizanci vjenčanica

Rak
Rakove privlače vintage stilovi i haljine. Odlučite se za potpuno romantični izgled 1950-ih haljina sa čipkom i svilom te naglasite izgled prekrasnim cvijećem i vrpcom.

Rak vjenčanica

Lav
Samopouzdani Lav želi biti u centru pažnje. Neka sve oči budu uperene u Vas dok nosite haljinu ukrašenu tilom i kristalima. Slobodno očekujte pljesak kada svi pogledaju u smjeru mladenke.

Lav vjenčanica

Djevica
Perfekcionisti Djevice žive za jednostave, čiste i elegantne linije. Nećete pogriješiti sa niskim strukom A linije vjenčanice sa tilom i dodatno ukrašenim naborima.

Djevica vjenčanica

Vaga
Vage obožavaju ljepotu, ravnotežu i proporcije te fine materijale i vrhunski kroj. Pronađite modnu ravnotežu u izboru vjenčanica.

Vaga vjenčanica

Škorpion
Fatalne žene ovog horoskopskog znaka uvijek će pronaći privlačne i zavodljive vjenčanice. Haljine koje ističu figuru uvijek će prve upasti u oko Škorpionkama. Oblik sirene ukrašen kristalnim rubovima idealna je kombinacija za Vas.

Škorpion vjenčanica

Strijelac
Otvoreni i avanturistički nastrojeni Strijelci vjenčat će se na egzotičnom mjestu. Pokažite svoj ambiciozan duh u satenskoj vjenčanici.

Strijelac vjenčanica

Jarac
Tradicionalne mladenke Jarca najviše odabiru klasičnu vjenčanicu koja odoljeva zubu vremena. Dodajte svoj štih na haljinu koju ste odabrale, nešto poput čipkastog detalja ili možda vjenčanice bez naramenica sa prekrasnim čipkastim bolerom.

Jarac vjenčanica

Vodenjak
Iskoristite svoj kreativni duh i sposobnost da učinite nešto svojim. Ukrasite čipkastu vjenčanicu sa gumbima na prednjoj strani ili ukrasnom mašnom i šišmiš rukavima.

Vodenjak vjenčanica

Ribe
Pravi vodeni znak u Vama ispoljava seksi djevojku s plaže. Uska vjenčanica sa kaskadnim cvjetnim ukrasima dočarava prava svojstva Riba.

Riba vjenčanica