objavljeno: 21.12.2012

Ljubavna priča Alena i Katarine

Ljubavna priča Alena i Katarine
"Bilo je to davne 2005. godine kada smo nakon godina prijateljstva, shvatili da ipak postoji nešto više.. Tu je ono vječito pitanje da li muskarac i žena mogu biti samo prijatelji?! Vjerujem da mogu, a naša priča govori o tome da mogu biti i prijatelji i partneri, jer mi to i jesmo već 7 predivnih godina..."

Počinje kao bajka... :)

Bilo je to davne 2005. godine kada smo nakon godina prijateljstva, shvatili da ipak postoji nešto više...

Tu je ono vječito pitanje da li muskarac i žena mogu biti samo prijatelji?! Vjerujem da mogu, a naša priča govori o tome da mogu biti i prijatelji i partneri, jer mi to i jesmo već 7 predivnih godina..

Da bi stvar bila bolja (ja bih to nazvala i sudbinom) živimo u istom kvartu, zajedno smo išli u istu osnovnu školu, ali naše poznanstvo smo stekli u srednjoj školi gdje smo išli zajedno u razred. Kroz to đačko razoblje smo bili nerazdvoji, provodili svaki dan zajedno, sve tajne je jedan o drugome znao.. Nakon završetka škole naše prijateljstvo je i dalje trajalo, te smo tako s vremenom došli i do toga da provedemo zajedno ljeto.

Te ljetne ljubavi su svi nekada doživjeli, a tada je valjda bio red i na nama. Bilo je to naše najljepše ljeto, najljepše provedno vrijeme uz nekoga... gdje smo shvatili, pa što smo do sad čekali ?! :D

Čekali smo to da shvatimo da smo jedno, da jedno bez drugoga nema smisla.. i upravo o tome će 15.06.2013. posvjedočiti i naši najmiliji pred kojima ćemo izgovoriti sudbonosno DA!