objavljeno: 22.08.2014

Valentinina ljubav za cijeli život

Valentinina ljubav za cijeli život
"Još 3 tjedna (13. rujna 2014.) i postat ćemo jedno. Treme ima i ko kaže da je nema laže. Uzbuđenje je dio treme, jednostavno ne možeš dočekati taj dan jer ovo je jednom u životu. Barem za mene, za nas."

Jednom kada dođe trenutak za vjenčanje moraš znati da je to to! Čim se malo predomišljaš smatram da nije dobro. Iako te osjećaji obuzmu i uvijek ćeš pomisliti jesi li dovoljno dobro odlučio.

Smatram da svaki brak treba biti iz ljubavi dovoljno velike da to traje za cijeli život. U tvom životu kroz jedan period sto puta se odljubiš i zaljubiš i vjerojatno tada misliš da je to to, ali ne dok ne upoznaš onu pravu osobu takvog osjećaja nema.

Kada sam upoznala Petra u meni nisu bili samo "leptirići" u stomaku već u cijelom tijelu, to je osjećaj koji se dogodi samo jednom i nikad više. I tada znaš da je to osoba za cijeli život, osoba sa kojom želiš obitelj.

Oboje smo znali da našu ljubav trebamo okruniti pred bogom. I eto još 3 tjedna (13. rujna 2014. godine) i postat ćemo jedno. Krenule su pripreme sve je tako divno, sve to radimo sa velikim guštom. Iskreno uvijek je mlada ta koja je više uzbuđena i koja želi da je sve po p-esu. Mladoženja je ipak muško pa većinu stvari prepušta meni, ali uvijek mi je bitno njegovo mišljenje i što on misli. Od dekoracije do menija, ali na kraju krajeva mišljenja su nam uvijek ista i lako se sve dogovorimo.

Treme ima i ko kaže da je nema laže. Uzbuđenje je dio treme, jednostavno ne možeš dočekati taj dan jer ovo je jednom u životu. Barem za mene, za nas…