objavljeno: 16.03.2017

Jednorog torta koju svi mladenci žele u svojoj bajci

Jednorog torta koju svi mladenci žele u svojoj bajci
"Nova čarolija u svijetu vjenčanja je jednorog torta koja u sebi ima sve glavne i najbolje deserte na svijetu ukomponirane u jedno savršenstvo."

Jedino mjesto na svijetu gdje trenutno možete ovakvu tortu vidjeti i probati je pekara Anges de Sucre u Londonu, a vlasniku Reshmiju Bennettu treba par dana da napravi čarobnu tortu koju bismo svi poželjeli.

Jednom mjesečno napravi jednorog tortu za sretne mladence, a većinu vremena provodi na detaljima svakog remek-djela.Torta je visoka metar, temelji se na dijelovima sa vanilijom ili čokoladom i nakrcata svakakvim detaljima u dogovoru s mladencima kao što su krafne, kreme, sladoledi, Ferrero Rocher, razni kolači u kojima će svi gosti na vjenčanju moći uživati.

„U jednorog torti se nalaze svi glavni deserti ukomponirani u jednu prefinu slasticu“, rekao je vlasnik Reshmi Bennett za svoju tortu o kojoj priča cijeli svijet.

Jednorog torta

Cijena ove bajkovite torte iznosi 825 funti za 45 gostiju ili 1200 funti za 80 uzvanika.

Jednorog torta je novo čudo koje „potresa“ industriju vjenčanje, a mladenci se bore za čarobnu tortu i žele je imati na svom danu iz snova.

Jednorog torta

Jednorog torta