objavljeno: 11.11.2016

Wedding City i Jacques upali na svadbe

Wedding City i Jacques upali na svadbe
"„Pjevati na vjenčanjima za mene je uvijek iznova posebno uzbudljiv doživljaj i u tome istinski uživam“, rekao je Jacques nakon što je crashao četiri vjenčanja."

Da vam na vjenčanju pjeva uživo neka od zvijezda, želja je mnogih. Sretnicima se ta želja i ostvarila proteklog vikenda kada je Wedding City, vodeći megastore za vjenčanja, odveo Jacquesa Houdeka na proslave vjenčanja u Zagrebu.

Veselje ionako radosnih mladenaca uvećala je činjenica da je ovaj događaj bio potpuno iznenađenje za oboje ili jedno od njih i veliki broj okupljenih uzvanika.

Wedding City i Jacques crashali svadbe

Avantura 'Wedding Wish' započela je u restoranu Pyrus s mladencima Rominom i Igorom, čiji je prvi ples bila baš Jacquesova pjesma 'Živim za to'. U prvi mah nisu ni primijetili da im uživo, tu kraj njih, pjeva upravo sam izvođač. Trenutak spoznaje bio je apsolutno iznenađenje i oduševljenje sretnog para čiji je muški dio na ramenu svoje drage uspješno skrivao suze sretnice. Na sljedećem vjenčanju Ane i Nikice u Matis Lounge baru uz osmijehe i ushite prisutnih uz Jacquesa je zapjevala i jedna od gošća, a sretni je par oduševljeno primio najljepše želje za svoj zajednički život. Da ima neke od najljepših ljubavnih stihova Jacques je potvrdio i u Muzeju Mimara gdje je pred 130 uzvanika iznenadio Zrinku i Gorana, te uz razdragane suze okupljenih nazdravio sretnom paru. Večer je još bila mlada, a atmosfera nabijena pozitivnim emocijama, stoga su organizatori Wedding Wisha odlučili rasplesati i više stotina gostiju mladog bračnog para Tee i Ivana u Gastro Globusu. Pjesme 'Stotinama godina' i 'Zauvijek tvoj' orile su se iz grla veselih svatova koji su u euforiji fotografirali prvi kod nas zabilježen takav prizor. Cijeli događaj imat će i svoju video inačicu, a Wedding City projekt nastavlja i s drugim celebrityjima.

Wedding City i Jacques crashali svadbe

Wedding City i Jacques crashali svadbe

"Pjevati na vjenčanjima za mene je uvijek iznova posebno uzbudljiv doživljaj i u tome istinski uživam. Kad imaš priliku uljepšati pjesmom nečiji najvažniji dan u životu, to je poseban trenutak, a najsretniji sam kada parovi izaberu upravo moju pjesmu za svoj prvi ples, zato što onda znam koliko im to znači. Imam predivne uspomene s nastupa na vjenčanjima tijekom svoje karijere, a 'crashanje' u organizaciji Wedding Cityja zauvijek ću pamtiti i sretan sam što smo sva ta iznenađenja zabilježili kamerom te ćemo ih spojiti u videospot za moj novi singl 'Kad nekoga voliš'! Zahvaljujem se cijeloj ekipi koja je radila na ovom uzbudljivom projektu, a naše se glazbene priče s čarobnih vjenčanja sigurno nastavljaju. Stoga budite spremni, jer nikad se ne zna kakvo vam iznenađenje pripremaju vaši najdraži!", izjavio je Jacques Houdek.

Wedding City i Jacques crashali svadbe