objavljeno: 11.06.2014

Čarobne vilinske vjenčanice Sandre Haddad

Čarobne vilinske vjenčanice Sandre Haddad
"Jednostavne i romantično nježne i lijepe vjenčanice Sandre Haddad nosive su i nakon vjenčanja, a svaka žena će se zaljubiti u ovu eteričnu kolekciju vjenčanica."

Novom očaravajućom kampanjom pod nazivom „Do you believe in fairies?“ ili „Vjerujete li u vile?Sandra Haddad predstavlja svoju novu čarobnu kolekciju vjenčanica za proljeće/ljeto 2014.

Sandra Haddad i nova kolekcija vjenčanica za kraj 2013.
Vilinska kolekcija vjenčanica Sandre Haddad
Vjenčanica iz bajke dostupna svakoj djevojci
Stigla Fairytale kolekcija vjenčanica Sandre Haddad

Kreirana za vječne romantičarke u ovu eteričnu i nježnu kolekciju vjenčanica zaljubit će se sve djevojke koje se na svom vjenčanju žele odmaknuti od klasika tradicije. Osim po bajkovitim cvjetnim detaljima koje Sandra koristi u svim svojim modelima, njene kreacije prepoznatljive su i po nježnim pastelnim bojama.

Jednostavne, a opet tako romantično nježne i lijepe Sandrine vjenčanice nosive su i nakon vjenčanja u drugim prigodama, a modeli vjenčanica variraju od neodoljivo kratkih do romantično dugih.

Vjenčanica Sandre Haddad

Ova nestvarno lijepa kampanja snimljena je nedaleko od Zagreba na jednom obiteljskom imanju. Priču o šumskim vilama kroz svoje neobično lijepe fotografije ispričala je Sanja Lydia Kulušić. U ulozi modela našla se Katarina Skelin iz agencije Talia model, a za make up se pobrinula Nikolina Gega.