objavljeno: 11.12.2013

Sandra Haddad i nova kolekcija vjenčanica za kraj 2013.

Sandra Haddad i nova kolekcija vjenčanica za kraj 2013.
"Neodoljivo romantične i nježne vjenčanice s mnoštvom cvijeća glavna je odlika vjenčanica Sandre Haddad „Do You believe in fairies?“ za jesen/zimu 2013."

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad naziva „Do You believe in fairies?“ za jesen/zimu 2013. i ovaj put ostavlja bez daha. Neodoljivo romantične i nježne vjenčanice s mnoštvom cvijeća koje se isprepliće u igri boja i detalja djeluju kao da su ih stvorile šumske vile iz neke najljepše priče.

Čarobne vilinske vjenčanice Sandre Haddad
Vilinska kolekcija vjenčanica Sandre Haddad
Vjenčanica iz bajke dostupna svakoj djevojci
Stigla Fairytale kolekcija vjenčanica Sandre Haddad

Haljine koje su prozračne, lepršave i jednostavne  savršen su izbor za sve djevojke koje se na svom vjenčanju žele osjećati čarobno i posebno, ali i potpuno slobodno i nesputano. Sve haljine su u nježnim pastelnim bojama, modeli  variraju od kratkih do romantično dugih, a svaka haljina je nosiva i nakon vjenčanja. Cvijeće koje dizajnerica koristi kao glavni detalj na svojim modelima daju njenim kreacijama onu posebnu i čarobnu notu. Koristeći ga kroz sve svoje kolekcije ono  je postalo i njenim zaštitnim znakom.

Kreirane za vječne romantičarke Sandrine nestvarno lijepe vjenčanice nesumnjivo će odabrati djevojke koje se žele odmaknuti od klasike i tradicije.

Fotografije ove vilinske kampanje potpisuje mlada i talentirana fotografkinja Sanja Lydia Kulušić, a modeli su Ena Smajić iz Talia Modelsa i Sara Pukanić.