objavljeno: 08.06.2012

Vjenčanica iz bajke dostupna svakoj djevojci

 Vjenčanica iz bajke dostupna svakoj djevojci
"U želji da istakne posebnost i ljepotu svake djevojke, Sandra Haddad svaki model iz kolekcije kreira samo jedanput i tako djevojkama omogućuje osjećaj posebnosti."

Dizajnerica Sandra Haddad predstavlja nove modele vjenčanica za ljeto 2012. Izrazito romantični modeli iz kolekcije FAIRYTALE prepoznatljivi su po bajkovitim cvjetnim detaljima i satenskim trakama. Ono što ovu kolekciju čini posebnom i drugačijom jest to da je svaka vjenčanica unikatna i ručno dorađena po mjeri mladenke.

Unikatne haljine nosive i nakon vjenčanja

Danas se sve više djevojaka odlučuje na jednostavna i romantična vjenčanja u užem krugu obitelji i prijatelja. Sandrini modeli vjenčanica namijenjeni su djevojkama koje se žele odmaknuti od stroge klasike i tradicije. Njene vjenčanice najbolje opisuju jednostavnost, lepršavost i lakoća, ali i nosivost haljine nakon vjenčanja u različitim prigodama. Na repertoaru su romantično dugačke i neodoljivo kratke, posebno prilagođene tijelu i duhu obične djevojke koja želi biti svoja i posebna.

Usklađivanje haljine s bojom očiju, kose i kože

Uz model haljine važnu ulogu u odabiru vjenčanice ima i boja. Bijela boja često i nije najbolji izbor za svaku djevojku. Većini djevojaka puno bolje pristaju nježno pastelne boje koje ističu njihove crte lica, boju kose i očiju. Sandra stoga strogo pazi na usklađivanje haljine s tenom buduće mladenke. Također često svojim savjetima pomaže djevojkama u odabiru vjenčanog buketića i cipela.

Čarobne vilinske vjenčanice Sandre Haddad
Sandra Haddad i nova kolekcija vjenčanica za kraj 2013.
Vilinska kolekcija vjenčanica Sandre Haddad
Stigla Fairytale kolekcija vjenčanica Sandre Haddad

U želji da istakne posebnost i ljepotu svake djevojke, Sandra svaki model iz nove kolekcije kreira samo jedanput. Na taj način djevojkama omogućuje da se na dan svog vjenčanja osjećaju uistinu posebno te dožive romantičnu bajku u svojoj unikatnoj vjenčanici.