objavljeno: 10.05.2013

Vilinska kolekcija vjenčanica Sandre Haddad

Vilinska kolekcija vjenčanica Sandre Haddad
"Izrazito romantična, eterična i nježna kolekcija vjenčanica Sandre Haddad vodi u mistične vilinske svjetove i stvara neobičnu čaroliju u svakom modelu vjenčanice."

Do you believe in fairies?“ naziv je mistične i vilinske kolekcije kojom dizajnerica vjenčanica Sandra Haddad predstavlja svoje čarobne modele vjenčanica za proljeće/ljeto 2013.

Čarobne vilinske vjenčanice Sandre Haddad
Sandra Haddad i nova kolekcija vjenčanica za kraj 2013.
Vjenčanica iz bajke dostupna svakoj djevojci
Stigla Fairytale kolekcija vjenčanica Sandre Haddad

Izrazito romantična, eterična i nježna kolekcija vodi u mistične vilinske svjetove te svakoj mladenki pruža priliku za bajkovit doživljaj svog najljepšeg dana. Vilinski model u kampanji je predivna Tatjana Galić iz Talia Modelsa, cijela priča ispričana je kroz izuzetne fotografije Sanje Lydie Kulušić, a za make up  je zaslužna Mia Bator.

Nestvarno lijepe Sandrine vjenčanice prepoznatljive su po neodoljivo romantičnim cvjetnim detaljima i satenskim vrpcama koje stvaraju neobičnu čaroliju u njenim modelima. Cvijeće kao glavni motiv proteže se kroz sve Sandrine kolekcije i time postaje njenim zaštitnim znakom. Jednostavnost, lakoća i prozračnost u kombinaciji s nježnim pastelnim bojama čini ove vjenčanice nosivima i nakon vjenčanja. Premda Sandra svaki model vjenčanice kreira u samo dva primjerka  kako bi postigla unikatnost, cijenom su vjenčanice dostupne svakoj djevojci.

Djevojke koje se žele odmaknuti od stroge klasike i tradicije, a istovremeno žele istaknuti svoju posebnost, bez sumnje će se zaljubiti u ove neobično bajkovite vjenčanice.